Foto's voor en na renovatie

Keuken spuiten te Sappemeer

De folie van de keukendeurtjes liet los. De opdrachtgever heeft eerst naar een nieuwe keuken gekeken maar vond dit veel te duur. Omdat het frame van de keuken nog in een goede staat is heeft de opdrachtgever besloten de keuken door ons te laten vernieuwen. De folie is van de fronten verwijderd waarna de keukendeurtjes zijn gespoten in de kleur S2502-G en de lijsten, plint en frame van de keuken zijn voorzien van de kleur S 6502-G. Het werkblad hebben we voorzien van een nieuwe stonelookcoating in de kleur Charcoal Granite. Voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken ziet de bestaande keuken er weer als nieuw uit. 

Keuken vernieuwen te Schoonebeek

De keuken van het pas gekochte huis was niet naar smaak van de opdrachtgever. We hebben de keukendeurtjes gespoten met de kleur S3030-B30G en de vaste delen van dezelfde kleur voorzien. Het werkblad hebben we  gecoat met stonelookkleur Galena Grey. Het geheel ziet er weer fris en modern uit en dat voor een veel lagere prijs als een nieuwe keuken.

Aanrechtblad spuiten te Sint Jacobiparochie

Het laminaat van dit werkblad was door vele jaren gebruik versleten. We hebben het aanrechtblad gerenoveerd met de stonelookkleur Summit Grey. Na de renovatie heeft het keukenblad weer frisse uitstraling en kan weer jaren mee.

Betonnen werkbladen renoveren te Hilversum

Het vuil was in de loop der jaren zo diep in de betonnen aanrechtbladen getrokken dat deze niet meer te reinigen waren. We hebben daarom een stonelookcoating met de kleur Charcoal Granite aangebracht. De nieuwe epoxy toplaag zorgt er voor dat er geen vloeistoffen meer in de betonnen keukenbladen kunnen trekken en de bladen hygiënisch schoon zijn te houden. 

Keuken renoveren te Erm

De folie op de keukendeurtjes begon los te laten en de opdrachtgever besloot niet alleen de deurtjes te laten spuiten maar wilde de hele keuken een opfrisbeurt geven. De deurtjes zijn in RAL 7015 gespoten en de vaste delen zijn voorzien van de kleur RAL 9011. Het werkblad hebben we een nieuwe look gegeven met de stonelookkleur Charcoal granite . De gerenoveerde keuken heeft hierdoor weer een modern uiterlijk gekregen.

Aanrechtblad en achterwand renoveren te Hoogeveen

De opdrachtgever wilde werkbladafzuiging in de keuken maar hiervoor moesten een aantal aanpassingen aan het aanrechtblad worden gedaan. Het materiaal van het nieuwe deel in het werkblad achter de kookplaat had een andere kleur dan de rest van het blad. De opdrachtgever heeft ons gevraagd om het keukenblad en de achterwand van een nieuwe kleur te voorzien. We hebben het werkblad en de achterwand van een nieuwe epoxi-coating voorzien met de stonelookkleur Night Spots. Het geheel ziet er weer strak uit en kan weer jaren mee.

Keuken renoveren te Assen

Deze keuken was nog in goede conditie maar de opdrachtgever wilde een modernere look. De fronten zijn gespoten in de kleur RAL 9010 en het frame van de keuken heeft de kleur RAL 9023 gekregen. Het werkblad hebben we gerenoveerd met de Stonelookkleur Charcoal Granite en de opdrachtgever heeft de achterwand van nieuwe grijze tegels voorzien. De keuken heeft door de renovatie een frisse moderne uitstraling gekregen voor aanzienlijk lagere kosten als een nieuwe keuken.

Betonnen Werkblad renoveren te Tilburg

Op dit betonnen werkblad waren in de loop van de tijd vlekken ontstaan doordat de coating niet meer vloeistofdicht was. We hebben het betonnen aanrechtblad gereinigd en voorzien van een harde, vloeistofdichte epoxy coating. Het betonnen keukenblad ziet er weer netjes uit en kan weer jaren mee.

Werkblad en tafel renoveren te Leusden

Het werkblad begon slijtage te vertonen, de opdrachtgever wilde het aanrechtblad en de tafel graag in dezelfde stijl houden dus is de tafel meegenomen in de renovatie. De tafel en het keukenblad zijn gerenoveerd met de kleur Birchbark. Het geheel ziet er weer als nieuw uit en kan weer jaren mee.

Werkblad met schroeiplek repareren en renoveren te Kampen

Op dit werkblad was een schroeiplek ontstaan door een hete pan. Nadat de schroeiplek is gerepareerd is het aanrechtblad gerenoveerd met een epoxy coating in de kleur Night Spots. Het keukenblad ziet er weer als nieuw uit en kan weer jaren mee. De kosten voor de reparatie en renovatie zijn door de brandverzekering vergoed.

Betonnen werkblad renoveren te Groningen

Dit betonnen werkblad had een watergedragen coating. Een watergedragen coating is echter niet geschikt voor een betonnen keukenblad en de coating was dan ook grotendeels afgebladderd. Op het betonnen aanrechtblad waren hierdoor vieze vlekken ontstaan die niet meer te verwijderen waren en er begonnen ruwe plekken op het werkblad te ontstaan. De klant heeft er voor gekozen om alleen het blad te laten coaten en de zijkanten de bestaande betonlook te laten behouden. Het werkblad is gecoat met een epoxy coating in de kleur Charcoal Granite, hierdoor is het blad weer vloeistofdicht en hygiënisch schoon te houden. 

Eiken keuken renoveren te Muntendam

Deze massief eiken keuken en bijpassende tafel was nog perfect maar de opdrachtgever wilde een wat meer eigentijdse kleur. De keukendeurtjes zijn in zijdeglans RAL 7040 gespoten en de vaste delen zijn in dezelfde kleur gecoat. Het werkblad en tafelblad zijn gerenoveerd met de stonelookkleur Charcoal Granite. Het resultaat is een frisse moderne keuken die weer jaren mee kan.

Aanrechtblad renoveren te Veendam

De opdrachtgever vond de kleur van het aanrechtblad niet mooi meer. Het keukenblad is gerenoveerd met de stonelookkleur Astoria Granite. Het werkblad ziet er na de renovatie weer eigentijds uit en kan weer jaren mee. 

Keuken en werkblad renoveren te Veendam

De folie van de keukendeurtjes liet los. De keukenfolie is van de deurtjes en laden verwijderd waarna deze zijn gespoten in zijdeglans RAL 9010, de vaste delen van de keuken zijn voorzien van dezelfde kleur. Het werkblad heeft een nieuwe coating in de stonelookkleur Night Spots gekregen. De keuken heeft weer een frisse eigentijdse look en kan weer jaren mee.

Keuken renoveren te Ruinen

Door de keuken te renoveren heeft het weer een frisse moderne look gekregen. De keukendeurtjes zijn gespoten in de kleur RAL 9016 en het werkblad is heeft een nieuwe zwarte coating met stonelookkleur Night Spots gekregen.

Keuken renoveren te Giethoorn

De opdrachtgever was uitgekeken op de verouderde, landelijke look van de keuken. Door het plaatsen van strakke nieuwe keukendeurtjes, nieuwe eigentijdse grepen en het renoveren van het werkblad met de kleur Night Spots heeft de keuken weer een moderne uitstraling gekregen.

Keuken renovatie te Zwolle

De opdrachtgevers waren nog zeer tevreden over de keuken maar uitgekeken op de verouderde kleuren. Zij besloten daarom de keuken te laten renoveren in plaats van te vervangen. Het werkblad van de keuken is voorzien van een zwarte coating met de stonelook kleur Night Spots en de keukendeuren en keukenladen zijn gespoten in RAL 9010. De strakke zwarte grepen maken het plaatje af. De keuken heeft door de renovatie weer een frisse, eigentijdse look gekregen.

Keuken renovatie te Veendam

De kleuren van deze keuken waren wat gedateerd maar de keuken was nog in een goede staat en ook de indeling beviel de opdrachtgever nog steeds. Het werkblad is van een nieuwe Charcoal coating voorzien. De keukenfronten zijn gespoten in een combinatie van wit (RAL 9016) en grijs (RAL 7040) en de vaste delen zijn ook grijs geworden. Door de deuren en laden zijn voorzien van moderne zwarte grepen. Na de keuken renovatie heeft het geheel weer een moderne look gekregen en kan weer jaren mee.

Beschadigd werkblad renoveren te Emmer-Compascuum

Dit werkblad was voorzien van een verkeerde coating die geen goede hechting had en veel te zacht was, hierdoor raakte het aanrechtblad beschadigd door het gebruik. De oude coating is van het keukenblad verwijderd en hierna is een nieuwe, harde epoxy coating in de kleur Night Spots aangebracht. Het werkblad ziet er weer strak uit en kan weer jaren mee.

Werkblad repareren en renoveren te Harderwijk

Het aanrechtblad had schade op de hoek en het laminaat vertoonde slijtplekken. We hebben de schade gerepareerd en het keukenblad van een nieuwe coating voorzien in de kleur Night Spots. Na de renovatie ziet het werkblad er weer als nieuw uit.

Versleten aanrechtblad renoveren te Assen

Het laminaat van dit werkblad was door jaren gebruik versleten. We hebben het keukenblad gerenoveerd met de kleur Night Spots. Het aanrechtblad heeft weer een moderne uitstraling gekregen en kan weer jaren mee.

Werkblad met waterschade repareren en renoveren te Veendam

De laminaat toplaag van dit werkblad was rond de spoelbak gaan lekken. Doordat het onderliggen multiplex van het aanrechtblad langdurig nat was geweest is dit gaan rotten. We hebben de laminaat toplaag en de onderliggende rotte laag verwijderd en het keukenblad gerepareerd met twee componenten polyester plamuur. Hierna hebben we een nieuwe coating in de kleur Charcoal Granite op het blad aangebracht. 
Na de renovatie ziet het aanrechtblad er weer als nieuw uit en kan weer jaren mee.

Versleten keukenblad renoveren te Aalsmeer

De waterkering van dit kersen werkblad was door veelvuldig gebruik versleten. Er een nieuwe coating in de kleur Latte op het aanrechtblad aangebracht. Na de renovatie kan het keukenblad weer jaren mee.

Werkblad met brandplek renoveren te Eemnes

Door een hete pan was er een lelijke witte kring op het werkblad ontstaan. Het aanrechtblad is voorzien van een nieuwe coating in de stonelook kleur Astoria Granite waardoor er niets meer van de brandplek te zien is.

Houten werkblad renoveren te Gouda

Dit houten werkblad was gaan werken door water en direct zonlicht, er waren oneffenheden in de lamellen van het aanrechtblad ontstaan en dit zorgde voor een onhygiënische situatie. Na het keukenblad vlak te hebben gemaakt hebben we het voorzien van een waterdichte stonelook coating in de kleur Birchbark. Het werkblad ziet er na de renovatie weer strak en als nieuw uit.

Keukenblad renoveren te Amsterdam

Dit werkblad had enige beschadigingen en de opdrachtgever vond de kersenhout kleur van blad niet meer mooi. We hebben de beschadigingen op het aanrechtblad gerepareerd en het blad hierna voorzien van een nieuwe Night Spots stonelook coating. Het keukenblad heeft weer een moderne uitstraling gekregen en kan na deze vernieuwing weer jaren mee.

Werkblad renovatie te Emmen

De opdrachtgever was uitgekeken op het witte werkblad. Het aanrechtblad was nog in goede staat dus werd besloten het bestaande blad te renoveren. Het keukenblad is voorzien van een nieuwe coating met de kleur Galena Grey waardoor het weer een moderne uitstraling heeft gekregen.

Versleten aanrechtblad renovatie te Stiens

Dit werkblad begon slijtageplekken te vertonen. De opdrachtgever besloot het keukenblad te renoveren in plaats van het te vervangen. Wij hebben een nieuwe coating op het werkblad aangebracht met de kleur Charcoal waardoor het blad er weer als nieuw uit ziet.

Keuken renovatie te Schoonebeek

De keukenfolie van de keukendeurtjes liet los. De folie is van de keukenfronten verwijderd en de fronten zijn in gespoten in de bestaande kleur. Het werkblad hebben we voorzien van een nieuwe coating in de kleur Charcoal. De keuken ziet er na de renovatie weer als nieuw uit.

Versleten aanrechtblad en bar renoveren te Peize

De waterkering van dit werkblad was kaal gesleten door jarenlang gebruik. Wij hebben het aanrechtblad en de bar voorzien van een nieuwe coating in de stonelook kleur Night Spots. Na de renovatie van het keukenblad ziet het geheel er weer fris en nieuw uit.

Werkblad met slijtage plekken renoveren te Deurningen

Dit werkblad begon na jarenlang gebruik slijtplekken te vertonen. Wij hebben het aanrechtblad voorzien van een nieuwe coating met de Night Spots. Het keukenblad ziet er na de renovatie weer als nieuw uit en kan weer jaren mee.

Aanrechtblad met schroeiplekken renoveren te Alpen aan de Rijn

Door hete pannen op dit Ikea aanrechtblad te plaatsen zijn er witte kringen op het werkblad ontstaan. Wij hebben een nieuwe bruine coating op keukenblad aangebracht in de kleur Astoria Granite. Na de renovatie ziet het werkblad er weer fris uit.

Versleten aanrechtblad renovatie te Peize

De opdrachtgever heeft een nieuw gasstel gekocht welke iets kleiner is als de oude, hierdoor was er een opening ontstaan tussen het werkblad en het gasstel. Door jarenlang gebruik was de toplaag van dit aanrechtblad ook versleten De eigenaar heeft deze opening naast het gasstel gevuld met hout waarna wij het keukenblad hebben hersteld en voorzien van een nieuwe coating met de kleur Blackstone. Na het renoveren van het aanrechtblad ziet het er weer als nieuw uit en gaat het blad weer jaren mee.

Reparatie en renovatie kunststof  werkblad te De Wijk

Dit werkblad had in door gebruik diverse beschadigingen opgelopen en de opdrachtgevers vonden de houtkleur van het kunststof aanrechtblad niet mooi meer. Wij hebben de beschadigingen op het keukenblad gerepareerd en het blad gerenoveerd met de kleur stonelook kleur Night Spots. Het werkblad heeft met de nieuwe zwarte coating weer een frisse, moderne uitstraling gekregen.

Composiet werkblad met Vlekken te Berkel en Rodenrijs

In de loop der jaren zijn er vlekken op dit composiet aanrechtblad ontstaan die niet meer te verwijderen waren. Wij hebben een nieuwe coating op het werkblad aangebracht met de kleur Night Spots. Na de renovatie ziet het keukenblad er weer als nieuw uit en is er niets meer van de vlekken op het werkblad te zien.

Betonnen werkblad met vlekken coaten te Den Hoorn

Op dit betonnen werkblad waren in de loop der jaren lelijke vlekken ontstaan door water en vetten. We hebben het betonnen aanrechtblad voorzien van een nieuwe vloeistofdichte coating met de stonelook kleur Charcoal. Door de renovatie heeft het betonnen keukenblad weer een moderne frisse look gekregen en is er niets meer van de lelijke vlekken te zien.

Houten aanrechtblad vernieuwen te Berlicum

Op dit houten werkblad was rond de spoelbak door water de lak losgelaten, hierdoor is het hout gaan rotten. De slechte plekken op het aanrechtblad hebben we hersteld en hierna het blad gecoat. Door de nieuwe coating met de stonelook kleur Dessert Stone is het keukenblad weer als nieuw en kan het weer jaren mee.

Versleten werkblad renoveren te Volendam

Door jarenlang gebruik waren er diverse slijtplekken op dit aanrechtblad ontstaan. Door het keukenblad te renoveren d.m.v. het aanbrengen van een nieuwe stonelook coating in de kleur Night Spots ziet het er weer als nieuw uit en kan het keukenblad weer jaren mee.

Keuken renoveren te Emmen

De opdrachtgever was op de kleur van de keuken uitgekeken. Bij het verwijderen van de keukenfronten constateerden wij dat de folie van de keukendeurtjes aan de randen los begon te raken. De keukenfolie is verwijderd en de keukendeurtjes zijn gespoten. De vaste delen van de keuken zijn gecoat in dezelfde kleur als de fronten. De keuken heeft door de renovatie weer een moderne en frisse uitstraling gekregen.

Versleten werkblad renoveren te Groningen

Het werkblad was na jaren gebruik slijtplekken gaan vertonen. De opdrachtgever wilde het aanrechtblad niet vervangen i.v.m. eventuele schade aan de tegels bij het verwijderen van het oude keukenblad. Wij hebben een nieuwe coating op het werkblad aangebracht met de stonelook kleur Nightspots.

Reparatie van een brandplek op werkblad te Hoogeveen

De opdrachtgever had per ongeluk een brandend spotje op het aanrechtblad gelegd waardoor er een brandplek was ontstaan. Nadat we de schroeiplek op het keukenblad hebben gerepareerd hebben we een nieuwe coating met de stonelook kleur Blackstone op het werkblad aangebracht. De kosten werden vergoed door de verzekeringsmaatschappij van de klant.

Naad in aanrechtblad repareren te Groningen

Nadat dit werkblad was verlengt is er een lelijke naad ontstaan. We hebben de naad gerepareerd en het keukenblad voorzien van een nieuwe Charcoal coating. Het blad ziet er weer als nieuw uit.

Werkblad met brandplek renoveren te Haren

De opdrachtgever had een hete pan op het aanrechtblad gezet waardoor er een brandplek op het werkblad was ontstaan. We hebben de brandplek gerepareerd en daarna de beide keukenbladen gerenoveerd met de stonelook kleur Charcoal. Beide werkbladen zien er weer als nieuw uit en kunnen weer jaren mee.

Keukenblad en bar renoveren te Vlaardingen

Het werkblad en de bar waren door jarenlang gebruik  enigszins versleten. Omdat kosten voor het vervangen van het aanrechtblad en bar zijn enorm hoog zijn heeft de opdrachtgever er voor gekozen het keukenblad en bar te laten renoveren d.m.v. coaten.

Aanrechtblad met vlekken renoveren te Zwartemeer

Op dit werkblad waren vlekken ontstaan die a.h.w. in het blad waren getrokken. Wij hebben een nieuwe toplaag aangebracht met de kleur 'Charcoal'. Het keukenblad ziet er door de nieuwe toplaag als nieuw uit en kan weer jaren mee.

Versleten werkblad renoveren te Badhoevedorp

Dit aanrechtblad begon na jaren gebruik slijtplekken te vertonen. Nadat wij een nieuwe hoogglans 'Astoria Granite' coating hebben aangebracht ziet het keukenblad er weer als nieuw uit.

Aanrechtblad renoveren te Groenlo

De opdrachtgever heeft het werkblad een stukje verlengt, wij hebben het keukenblad weer egaal gemaakt en gecoat met de kleur Charcoal. Na de aanrechtblad renovatie is het werkblad weer één geheel en kun je niets meer zien van de verlenging.

Keuken renoveren te Hogersmilde

Renovatie van een hele keuken. De keukendeurtjes zijn gespoten in de kleur RAL 9003 en voorzien van nieuwe grepen en de vaste delen van de keuken gecoat in de kleur Ral 7035. Het werkblad hebben wij voorzien van een hoogglans 'Charcoal' coating.

Badmeubel met vlekken renoveren te Houten

Op het badmeubel blad waren in de loop der jaren lelijke vlekken ontstaan. De opdrachtgever zocht een besparende manier om het bad meubel op te knappen en koos er voor om badmeubel door ons te laten coaten. Nadat wij het badkamermeubel hebben gecoat de stonelook kleur Irish Emerald kan het meubel weer jaren mee.

Keukenblad renoveren te Harkstede

Het aanrechtblad was in de loop der jaren slijtplekken gaan vertonen. We hebben de krassen en deukjes gerepareerd en het werkblad vernieuwd met hoogglans Astoria Granite.

Werkblad met vlekken renoveren te Winterswijk

Op dit aanrechtblad waren pikkende vlekken ontstaan die niet meer te verwijderen waren. Wij hebben het keukenblad gerenoveerd met een hoogglans Night Spots coating, hierdoor heeft het werkblad een luxere uitstraling gekregen en ziet er weer als nieuw uit.

Kunststof aanrechtblad renoveren te Hollandscheveld

Bij het renoveren van dit werkblad hebben we de naad weggewerkt en daarna het keukenblad vernieuwd met een Summit Grey coating.

Aanrechtblad vernieuwen te Hellevoetsluis

Het werkblad was in de loop van de jaren wat minder mooi geworden. De opdrachtgever vond het te duur om het keukenblad vervangen en besloot het aanrechtblad door ons besparend te laten renoveren. Wij hebben het werkblad voorzien van een hoogglans Night Spots coating waardoor het een luxere uitstraling heeft gekregen.

Hele keuken renoveren te Luttenberg

Deze keuken hebben we geheel gerenoveerd. We hebben nieuwe keukendeurtjes geplaatst en deze voorzien van moderne zwarte grepen. De vaste delen van de keuken hebben we gecoat met een 'contrast kleur'. Het keukenblad hebben wij vernieuwd met een nieuwe toplaag in de kleur Charcoal. Het resultaat is een frisse, nieuwe keuken met een moderne uitstraling

Keukenblad vernieuwen te Den Haag

Dit werkblad hebben we gerenoveerd met de stonelook kleur Safari Tan. Door de nieuwe coating heeft het aanrechtblad een frisse uitstraling gekregen en ziet er weer als nieuw uit.

Aanrechtblad met vlekken renoveren te Rolde

Op dit werkblad waren vlekken ontstaan door het veelvuldig snijden van granaatappels, het aanrechtblad zag er hierdoor behoorlijk vies uit. Wij hebben het werkblad gerenoveerd met de stonelook kleur Safari Tan waardoor het keukenblad er weer fris uit  ziet. De nieuwe stonelook coating heeft bovendien een veel dichtere structuur als het oude blad en is daardoor veel beter schoon te houden.

Pikkend werkblad renoveren te Zaandam

De opdrachtgever had pikkende plekken op de werkbladen. Omdat bij vervanging van keukenbladen het risico bestaat dat de tegels beschadigd raken heeft de opdrachtgever voor gekozen om het aanrechtblad te laten renoveren. Nadat we de aanrechtbladen hebben gerenoveerd met de stonelook kleur Charcoal zien ze er weer als nieuw uit.

Keuken renoveren met nieuwe keukenfronten te Annen

In deze keuken hebben we nieuwe keukendeurtjes en keukenladen geplaatst. De keuken heeft door de renovatie een geheel nieuwe uitstraling gekregen.

Reparatie en renovatie kunststof werkblad te Krimpen aan de IJssel

In dit keukenblad was een scheur ontstaan. We hebben de scheur gerepareerd en het aanrechtblad gerenoveerd met een Amarillo Yellow coating.

Kunststof aanrechtblad opknappen te Leeuwarden

De kleur van het kunststof werkblad vond de opdrachtgever te donker. Ook er zaten een aantal vlekken op het keukenblad. Door het aanrechtblad te renoveren met de kleur Birchbark heeft de keuken een frisse uitstraling gekregen.

Nieuwe kleur op het keukenblad te Hoek van Holland

De opdrachtgever zocht een voordelige manier om de kleur van het werkblad te veranderen en heeft gekozen voor een nieuwe toplaag op het keukenblad in de kleur Night Spots.

Reparatie en renovatie twee werkbladen te Heemstede

Bij deze opdrachtgever was bij het plaatsen van een nieuwe spoelbak het gat te groot gemaakt. We hebben de randen rond de spoelbak hersteld en de werkbladen gecoat met Night Spots. Het geheel ziet er weer als nieuw uit.

Vernieuwen houten aanrechtblad te de Meern

Door vocht waren er vlekken op dit houten aanrechtblad ontstaan. Met de nieuwe coating heeft de keuken een totaal andere uitstraling gekregen

Renovatie van een versleten keukenblad te Meppel

Op dit werkblad waren door veelvuldig gebruik versleten plekken ontstaan. Nadat wij een nieuwe coating op het blad hebben aangebracht ziet het er weer als nieuw uit en kan het blad weer jaren mee.

Reparatie en renovatie van een versleten werkblad met  brandschade  door hete pan te Voorschoten

Wij hebben de brandschade op het aanrechtblad hersteld door een nieuwe coating aan te brengen met de stonelookkleur Dessert Stone. Na de werkzaamheden is er niets meer van de brandplek te zien en is het keukenblad weer als nieuw. De kosten voor het herstellen van de schroeiplek  en het renoveren van het keukenblad zijn geheel door de verzekeraar vergoed.

Renovatie van een versleten aanrechtblad te Kinderdijk

Na de beschadigingen van o.a. snijden op het werkblad te hebben gerepareerd is het keukenblad gecoat in de stonelook kleur Amerillo yellow

Keukenrenovatie  d.m.v.  nieuwe keukenfronten te Assen

Renovatie van een versleten keukenblad te hoogeveen.

Renovatie van 5 keukenbladen te Katlijk

Reparatie en renovatie van een beschadigd werkblad te Etten-Leur

Reparatie en renovatie van een keukenblad met brandplekken te Exloo

Renovatie van een aanrechtblad met brandschade door hete pan.

Renoveren bling bling werkblad te Oud-Beijerland

Client wilde een glitter aanrechtblad in combinatie met Night Spots.

Renovatie van een versleten werkblad te Coevorden

Reparatie en renovatie keukenblad en kast  in de kleur Charcoal Granite te Berkel en Rodenrijs

Om een nieuw fornuis te kunnen plaatsen heeft de opdrachtgever een deel van zijn werkblad verwijderd. Door ons uitgevoerde werkzaamheden: 'nieuwe' kopse kanten afgewerkt, zaagsnede, waterschade en diverse beschadigingen gerepareerd en hierna een nieuwe coating aangebracht.

Renovatie van een werkblad in de kleur Night Spots te Nieuwegein

    Renoveren van gehele keuken te Emmen

Het werkblad van deze keuken is verlengt en daaronder voorzien van twee nieuwe keukenkastjes. De fronten en de vaste delen zijn in een nieuwe, frisse kleur gespoten, het werkblad gecoat en nieuwe grepen geplaatst.

Renovatie van versleten aanrechtblad en tafel te Emmen

Renovatie van werkblad met gat

Nadat het zeeppompje naast de spoelbak stuk ging, zat de eigenaar met een lelijk gat in het werkblad. Na reparatie van het gat hebben we het aanrechtblad voorzien van een nieuwe stonelook coating in de kleur Night Spots op een donkergrijze basis.

Renovatie aanrechtblad te Amsterdam

Renovatie van gehele keuken te Coevorden

De gedateerde fronten van deze keuken zijn vervangen door nieuwe keukenfronten en grepen. Het keukenblad is gecoat in de kleur Night Spots op een donkergrijze basis.
Het resultaat: een moderne, frisse keuken.

Renovatie van een versleten werkblad te Emmen.

Onderstaand aanrechtblad had witte slijtageplekken.
Door het keukenblad te laten voorzien van een nieuwe toplaag is het blad weer als nieuw.

De opdrachtgever bespaarde:
- de kosten van het verwijderen van het oude aanrechtblad
- de kosten van een nieuw werkblad en het plaatsen hiervan
- de kosten van een nieuwe spoelbak en het infrezen hiervan

Renovatie van een versleten aanrechtblad te Emmen

Het aanrechtblad was gecoat met betonverf, aangezien betonverf vocht doorlaat begon de verf af te bladderen. De opdrachtgever heeft het keukenblad zelf geschuurd waarna wij een nieuwe, waterdichte coating in de kleur Night Spots hebben aangebracht.

 

Renovatie van een Betonnen werkblad te Amsterdam

Dit werkblad bestond voor een deel uit een beton en een deel rvs. Het betonnen aanrechtblad vertoonde diverse scheurtjes, beschadigingen en vlekken. We hebben de scheurtjes en beschadigingen gerepareerd en hierna een nieuwe, frisse coating aangebracht.